Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HŰSÉGPONT RENDSZER

 

Regisztrálj a Hűségpontokért!

A hűségpontokat csak a www.younghair.hu oldalon regisztrált vevőknek tudunk jóváírni. Pontokat gyűjteni kizárólag internetes vásárlás során lehet.

Minden vásárláskor a termékek után pontokat írunk jóvá, amit már a következő alkalommal fel is használhat vagy folytathatja tovább a pontgyűjtést. A szállítási költség és az utánvét költség után nem jár pont.

A hűségpontokat 365 napig, a rendelés napjától számítva folyamatosan gyűjtheti és felhasználhatja. Egy év után a fel nem használt pontok törlődnek. A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható és készpénzre nem váltható.

Minden termék után meghatározott pontot írunk jóvá, amiről az adott termék oldalán kap tájékoztatást. Általánosságban a teljes áru termékeknél 100 forintonként 1 pontot, az akciós termékeknél pedig 200 forintonként 1 pontot írunk jóvá. A beváltás során 1 pont 1 forintot ér.

Áruházunkban a hűségpontokat a rendszer automatikusan a regisztrált vásárló neve alá írja jóvá, miután a csomagot Ön átvette ( Tehát a pontok csak a rendelés állapotának "Teljesítve" státuszra állítása után lesznek felhasználhatók, amiről emailben értesítjük). A vásárlások során a pontjai összeadódnak, amit részben vagy egészben, egy éven belül bármikor felhasználhat.

A pontokat a PÉNZTÁRBAN válthatja be. Előző vásárlásai alapján, a rendszer automatikusan felajánlja, hogy hány hűségpontot tud érvényesíteni. 

Az oldal tetejére