Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NO-YELLOW (BLONDE) / szőke és szőkített hajra

A No-Yellow (régi néven Blonde) hajápoló termékek, melyek szőke és szőkített hajra kifejlesztett NO-YELLOW technológiája semlegesíti a sárgás árnyalatokat, a frizura visszanyeri ragyogását és színét. 

Mire alkalmazzuk a tonizáló sampont?

Sárga hatás semlegesítésére, ősz-, szőkített-, szupervilágosított hajakra. Tónus effektus: szőkített hajra, vagy csak nagyon világos alapra. A tonalizáló hatás annál jobb, minél világosabb az alap.

A tonizáló és a hamvasító sampon variálható?

Igen, azonban az eredmények a haj típusától és a porozitásától függően változhatnak, ugyanazon hajon a gyökerek és a hajvégek között is eltérhetnek. Befolyásoló tényező még a szőkítés szintje is, amelyen a haj a tonalizáló samponnal történő kezelés előtt átesett.

Mennyi a hamvasító sampon hatóideje?

A hatóidő 1-5 perc a kívánt hatás elérésétől függően (a hajat a hatóidő alatt ellenőrizni szükséges). Intenzívebb NO-YELLOW hatás elérése érdekében a hatóidő letelte után ismételje meg a kezelést.

Hogyan készíthetek ezüst árnyalatú hajat a tonalizáló sampon segítségével?

Szőkített hajnál, vagy egy nagyon felvilágosított alapnál vigye fel a tonalizáló sampont, és hagyja hatni legalább 5 percig a haj porozitásától függően. A hatóidő alatt folyamatosan ellenőrizze az elérni kívánt hatást, majd öblítse le a hajat. A kezelés újbóli, vagy rövid időn belüli megismétlésével az intenzívebb hatást tudjuk elérni.

Hogyan készíthetek lila árnyalatú hajat a tonalizáló sampon segítségével?

Az eljárás megegyezik az ezüst árnyalat tonalizációs lépéseivel, azzal a különbséggel, hogy hosszabb hatóidőt alkalmazunk a kezelés során. A hajat folyamatosan ellenőrizni szükséges a hatóidő alatt. Az intenzívebb hatás elérése végett a kezelés ez esetben is megismételhető.

Hogyan távolítható el a tonalizáló sampon hatása?

Az alábbiak szerint járjon el: mérjen ki elegendő mennyiségű szőkítőport, adjon hozzá egy kevés tisztító sampont, keverje össze, és adjon hozzá meleg vizet. Az így elkészült keveréket vigye fel a hajra, masszírozza be, amíg nem látja, hogy a tonalizáló hatás a kívánt mértékre csökkent. Ha szükséges, ismételje meg a kezelést a tonalizáló maradványok további eltávolításához. Ez a folyamat finoman „tisztítja” a színt anélkül, hogy a hajat károsítaná.

Mennyi ideig tart a tonalizáló kezelés hatása?

A tonalizáló hatás tartós, de idővel és a mosások által csökken a hatás. A fakuláshoz a külső behatások is, mint klór, só, napsugárzás mind hozzájárulnak. A tartósság tekintetében szerepet játszik a haj porozitása is, ugyanis minél porózusabb a haj, annál hosszabb ideig tart a tonalizáló hatás.

Megismételhetem a tonalizáló samponos kezelést rövid időn belül?

Természetesen, a samponos kezelés többször, rövid időn belül is megismételhető. Valójában, minél gyakoribb a kezelés, annál nagyobb a tonalizálás mértéke. A tonalizáló sampon nem agresszív készítmény. Csak a haj felületén hat, anélkül, hogy károsítaná a hajszerkezetet.

Mit eredményez, ha a hamvasító- vagy a tonalizáló sampont szőkítetlen, vagy sötétebb alappal rendelkező hajra használom?

Ebben az esetben nincs NO-YELLOW, vagy tonalizáló hatása a samponoknak. A hajat tisztítják, regenerálják, fénnyel töltik fel.

Mire van szükségem a termék használata során?

Kesztyű használata javasolt, hogy elkerülje a foltot, amit a sampon lila színe okozhat a kezén. Ez azonban csak ideiglenes, és szappanos vízzel történő mosással eltávolítható.

A tonalizáló sampont használhatják férfiak is?

Igen, őszülő haj esetén alkalmazható férfiaknál és nőknél egyaránt. Használata feltűnő jegesfehér hatást biztosít a frizurának.

Fő összetevő anyagok:

  • napraforgómag olaj - javít
  • búzafehérje - erősít
  • vadvirág méz - regenerál
  • nyárfa kivonat - erősít

A termékek SLS, SLES, szilokon, parabén- és mesterséges színezék mentesek.

Rendezés:
Az oldal tetejére